top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Alkehol a Walda Gang uzavřeli v Žopech letní koncertní sezónu


S příchodem chladnějšího podzimního počasí v polovině září většinou dochází i k posledním venkovním kulturním akcím. Koncertní sezónu pak rockerům do Žop přijely pomyslně uzavřít kapely Alkehol a Walda Gang, které spolu tradičně vyráží již pár let na občasné společné koncerty. Úkol rozehřát publikum ještě před setměním dostala mladá kroměřížská kapela DneskaNe.


Soumrak se v září dostavuje již brzy, a tak Alkehol mohl začít hrát v pátek už od půl osmé a využít naplno světelných i ohňových efektů. Kapela byla tradičně v dobré náladě a vylepšovala si ji v průběhu vystoupení i popíjením rumu z lahve a celé si to se svými fandy přijela evidentně užít. Opět potěšila fanoušky svými svižnými peckami, jejichž texty jsou většinou nasáklé pivem a radostí ze života a v duchu toho se nesl celý jejich koncert. Rockeři zde byli při jejich vystoupení rozjetí na plné obrátky a po malé pauze pokračovali i při vystoupení Walda Gangu. Ten sice hraje trošku odlišný styl, převážně převzatých písní ve své osobité rockové úpravě, nicméně obzvláště na festivalech a na podobných venkovních akcích v pozdnějších hodinách na publikum zabírá znamenitě. Kapela si navíc přivezla o něco bohatší pyrotechnický ansábl než Alkehol, a tak plameny a proudy jisker létaly skoro až po střechu podia.

Trochu zklamáním bylo, že obě kapely odehrály pouze hodinové festivalové sety, možná o něco prodloužené o pár písniček navíc. Trochu se ale od dvojkoncertu očekává spíše plnohodnotné vystoupení od každé kapely a bývá i dobrým zvykem nějaké to propojení obou souborů v nějaké společné písni nebo vzájemná hostovačka. Nic z toho se nekonalo a každá kapela si jen odehrála to svoje jako na festivalu. Navíc Walda Gang hraje totožnou show už několik let, a kdybych si pustil videozáznam např. z roku 2018 z nějakého jejich vystoupení, viděl bych asi totožný koncert včetně hlášek. Přeci jen naše zemička je malá a už by to chtělo nějakou inovaci.


FOTKY Z KONCERTU ZDE!!!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
Zde může být
vaše
REKLAMA

CHCETE NA TENTO WEB UMÍSTIT SVOJI REKLAMU NEBO UPOZORNIT NA NĚJAKOU SVOJI AKCI???

NAPIŠTE NA MAIL:

musicreport@email.cz

bottom of page