top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

DEBUSTROL vydává albový box se svými ranými nahrávkami pod názvem Příchod Aktikrista

Debustrol, skupina, která definovala a definuje vývoj thrash metalu v Československé, resp. České republice, vydává 4 CD box se svými ranými nahrávkami v remasterované podobě.

Box Příchod Antikrista zahrnuje remasterované verze prvních čtyř alb, která Debustrol vydal. Album Neuropatolog (1991) je jedna z nejzásadnějších tuzemských metalových desek vůbec – a skutečnost, že tento nekompromisně ultrathrashový počin krátce po vydání zamířil dokonce až na druhou příčku oficiální české prodejní hitparády, nepamětníkovi přijde téměř jako bláznivý sci-fi příběh. Na druhé desce Svět co zatočí s tebou (1992) Debustrol částečně ubral nohu z pomyslného rychlostního pedálu a nabídl o něco pestřejší a rafinovanější hudební menu, aniž by to znamenalo nějaké zpronevěření se typickým výrazovým atributům. Album Chytrá past (1994) se přiklonilo k tehdy módním tvrděrockovým postupům a prakticky úplně rezignovalo na thrashová východiska. Po něm se však Debustrol zas vrátil ke kořenům v podobě brutální desky Vyhlazení (1995).

Zakládající člen skupiny, kytarista a kapelník Kolinss vydání 4 CD kompletu komentuje: „Moc si vážíme velké podpory všech našich fanoušků. Bez nich bychom to zdaleka tak dlouho nevydrželi. Oni jsou tím motorem, co nás táhne dál. Motivují nás dál jezdit tisíce kilometrů a hrát ten správnej nátěr do roztrhání těla. Za to jim patří obrovský dík a tahle reedice je takový malý dárek právě pro ně.“

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
ponavafest.png
bottom of page