top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Kapela DneskaNe vydává nový šílený klip k písni „Delirium Tremens“

Tříčlenná kapela z Kroměříže ve složení Radim Klem (kytara, zpěv), Marek Pobořil (bicí, zpěv) a Lukáš Pobořil (baskytara, zpěv), hrající rock-punkrock s českými texty právě pustila do světa nový videoklip.

Sama kapela jej uvádí takto: "Videoklip k písni „Delirium Tremens“ má hned několik cílů. Měl by poukázat zejména na to, že se dnešní kapely nesnaží dělat nic originálního a používají pouze náměty ze zaběhnutých kolejí, které pro nás nejsou ničím zajímavé. My se snažíme inspirovat staršími kapelami, jejichž dřívější klipy, nebyly jen ukázkou přepychu, krásy a stylu, ale byli plné srandy, zvratů i trapných scén, které lidé chtějí vidět a zasmát se jim. Chtěli jsme taky ukázat, jaká je realita rockové kapely. Scénář jsme vymysleli jednoduchý, ale zaměřili jsme se na detaily, kterých si divák nemusí všimnout hned při prvním zhlédnutí, čímž jsme chtěli docílit i toho, aby se ke klipu vracel a trošku zapřemýšlel. S produkcí nám velmi pomohl youtuber Petr Potměšil alias Peca, který se ujal kamery a celkového zhotovení klipu. Pevně věříme, že se náš klip vymyká všem trendům a pobaví nejednoho diváka."

Více info o kapele na webu www.dneskane.cz

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
Zde může být
vaše
REKLAMA

CHCETE NA TENTO WEB UMÍSTIT SVOJI REKLAMU NEBO UPOZORNIT NA NĚJAKOU SVOJI AKCI???

NAPIŠTE NA MAIL:

musicreport@email.cz

bottom of page