top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

FESTIVALOVÝ SPECIÁL: Slavnosti piva pod komínem 2019 (2.díl)

Druhý díl našeho videoreportu z festivalu Slavnosti piva pod komínem 2019 je tady! V něm jsme se vám pokusili zachytit atmosféru druhého festivalového dne, který tentokrát pořadatelé zařadili tématicky do osmdesátých let a tomu odpovídal celý sobotní program. Bohužel, jak už jsme vás informovali na našem facebooku, vinou velké technické závady (nebo záhady), jsme během následného zpracování videa přišli o téměř všechny sobotní rozhovory a další zajímavé záběry, což nás opravdu velmi mrzí, protože se mezi nimi nacházely opravdové skvosty. Něco nám ovšem zůstalo, a tak snad si alespoň prostřednictvím těchto záběrů můžete připomenout sobotní atmosféru a shlédnout sestřihy vystoupení kapel Limetall, Turbo nebo slovenských účastníků Petera Nagye, Desmod a také Metalindy, jejíž zpěvák Andy Hudák se nám podobně jako Miro Šmajda v předchozím díle postaral o další skvělé selfie záběry s publikem.

Abychom vám však alespoň nějak nahradili ztracené rozhovory, přizvali jsme k rozhovoru toho nejpovolanějšího, kterým byl hlavní pořadatel Lumír Zakravač, který zhodnotil letošní uplynulý ročník a přidal ještě něco navíc. Exkluzivně jako první se totiž z tohoto videa dozvíte první potvrzené kapely na příští rok!!! A na závěr možná příjde i kouzelník! :-) Tak hoďte čučku, sdílejte, lajkujte, komentujte a my vám zas příště něco hezkého natočíme s těmi našimi rockovými umělci.

Sledujte i náš facebook nebo youtube kanál a nic vám neunikne!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
ponavafest.png
bottom of page