top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

HORIZONT svým novým klipem přemýšlí nad hranicí mezi životem a smrtí

O kapele Horizont už jste měli tu možnost slyšet z dřívějších let. Nyní luhačovická parta zúžila sestavu na čtyři členy a vypustila ven nový klip Závod o život.


Zprvu scéna jako ze seriálu v televizní relaci a pak už jen silná nálož kytar podpírající silný kopák a soudržná basa. Dějová linka prostá, avšak velmi různorodá přebírající běžnou životní situaci s koncem takříkajíc do ticha a černé tmy. Text nevypovídající myšlenku na první dobrou, což jsme u kapely již z dřívějška zvyklí. Vnést nějaký podnět k zamyšlení do hlavy posluchače, je hlavním znakem kapely Horizont. Nevíme, která chvilka je naší poslední a v tom je vše tak nádherné. Užívejte život, jako by dnešní den byl ten poslední, protože jedno máme všichni společné a jsme si v tom rovni. Ten den, ta chvíle, ten okamžik přijde.


  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
ponavafest.png
bottom of page