top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Limetall vydává nové album. Představí jej na turné s Kabátem.

Kapela Limetall, která vznikla na podzim roku 2015 poté, co zpěvák Fany Michalík, kytaristé Jarda Bartoň a Jura Šperl a baskytarista Václav Vlasák odešli od kapely Citron, přichází s novým albem Znamení (BrainZone). Aktuální nahrávkou se skupina rozhodla ještě více odpoutat od minulosti spjaté s Citronem. Díky novým skladbám dokáží hudebníci postavit koncertní playlist, aniž by museli sahat do repertoáru svého předchůdce. Nové skladby Limetall představí jako speciální host aktuálního turné kapely Kabát ke 30ti letům existence.

„Před novým albem odešel náš tehdejší bubeník Lukáš Pavlík do Chinaski a na jeho místo usedla výborná bubenice Veronika Mrázová. Ihned se zapojila do skládání a přinesla i úvodní píseň Krutá včela. Tím, že se na skládání podíleli všichni, dokázali jsme docílit větší barevnosti a pestrosti,“ popisuje baskytarista Václav Vlasák. „Vývoj vidíme i v tom, že se nám podařilo na albu vytvořit čitelný rukopis. Díky němu nás hudební fanoušci poznávají, aniž by znali dotyčnou skladbu,“ dodává.

Spíše než k obracení se do minulosti se muzikanti snažili přijít s aktuálním zvukem a tentokrát nevsadili na producenta, ale na vlastní zkušenosti. „O takové postavení jsme usilovali dlouho. Udělali jsme čáru za minulostí, vytvořili jsme si vlastní zvuk, máme nové logo i koncertní program. Navíc jsme přišli na to, co je 13. znamení,“ naráží na název alba kytarista Jaroslav Bartoň.

Nové skladby Limetallu zazní i na turné ke 30ti letům skupiny Kabát. Kapela v čele s Pepou Vojtkem si Limetall vybrala jako jednoho ze dvou hostů turné. „Na vystoupení na největších pódiích v zemi připravujeme program, který odlišíme od běžných festivalových vystoupení. Moc nás těší i to, že strávíme čas s muzikanty Kabátu, kteří se netají tím, že je v 80. letech formovala mimojiné i hudba členů Limetallu,“ doplňuje Bartoň.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
Zde může být
vaše
REKLAMA

CHCETE NA TENTO WEB UMÍSTIT SVOJI REKLAMU NEBO UPOZORNIT NA NĚJAKOU SVOJI AKCI???

NAPIŠTE NA MAIL:

musicreport@email.cz

bottom of page