top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Lucie po 16 letech přichází s novým singlem "Takhle tě mám rád"


Typický dvojhlas Davida Kollera a Roberta Kodyma a po prvních tónech jasně rozpoznatelný kapelový zvuk, který spolu s nimi tvoří Michal Dvořák a P.B.CH. Vše navíc ve zvukovém obalu roku 2018. Takový je aktuální singl Lucie. Skupina ho nahrála po 16 letech od posledního řadového alba. Jmenuje se Takhle tě mám rád. Skladba je prvním singlem z připravované nahrávky Evolucie, kterou skupina vydá na podzim. Zároveň k ní vyjede na velkolepé turné. Kromě Prahy (22. 23. a 24. 11) se zastaví v Ostravě (13.11.) Brně (17. a 18.11.) a zavítá i na Slovensko. Konkrétně do Bratislavy (27.11.) a do Košic (30.11.). Kromě novinek na něm muzikanti zahrají i všechny zásadní hity kapely a průřez celou kariérou.

Vstupenky lze kupovat na internetovém portále TIcketLIVE: https://www.ticketlive.cz/cs/event/evolucie-tour-2018

Lyric video Takhle tě mám rád:

„S Lucií jsme naposledy nahrávali v roce 2002 album Dobrá kočzka která nemlsá. Od té doby jsme sice společně netvořili, ale já si za těch 16 let schovával nápady na texty, o kterých jsem věděl, že budou jednou pro kapelu skvělé,“ popisuje Robert Kodym. V novém singlu zpracoval téma, kterého se Lucie zatím nikdy nedotkla. „Když si poslechnete text Takhle tě mám rád, zjistíte, že je o svatbě. Když vyslovíte to slovo, uvidíte, že se chlapi většinou leknou, ale holky reagují naprosto obráceně. Ten kontrast se nám moc líbil,“ vysvětluje.

P.B.CH. měl měl hudební nápad původně schovaný pro své připravované album. „Ale nakonec jsem usoudil, že song raději nabídnu Lucii,“ komentuje vznik písničky autor hudby P.B.CH.

Lucie vstoupila na hudební scénu v roce 1985. První deskou byl debut z roku 1990. Posledním řadovým albem pak Dobrá kočzka která nemlsá z roku 2002. Lucie za svoji kariéru dosáhla snad všech možných úspěchů a ocenění, které jsou v Česku v hudební branži možné. Kapela je aktuálně držitelkou titulů interpret, skupina a album dvacátého pátého ročníku jubilejního vyhlášení hudebních cen Anděl. Každé z prvních třech studiových alb překonalo magickou hranici 100 000 prodaných nosičů. Celkem skupina prodala přes milion hudebních nosičů. Lucie rovněž drží české prvenství v podobě třikrát po sobě vyprodané pražské O2 arény.

EVOLUCIE TOUR 2018:

ČR:

13.11.2018 Ostrava OSTRAVAR ARÉNA

17.11.2018 Brno DRFG aréna

18.11.2018 Brno DRFG aréna

22.11.2018 Praha O2 arena

23.11.2018 Praha O2 arena

24.11.2018 Praha O2 arena

SR:

27.11.2018 Bratislava Zimný štadión Ondreja Nepelu

30.11.2018 Košice Steel Aréna

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
Zde může být
vaše
REKLAMA

CHCETE NA TENTO WEB UMÍSTIT SVOJI REKLAMU NEBO UPOZORNIT NA NĚJAKOU SVOJI AKCI???

NAPIŠTE NA MAIL:

musicreport@email.cz

bottom of page