top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

V Žopech se společně představili Škwor, Cocotte Minute a Hanz´s Fuckers


Letní parket v Žopech u Holešova ožil první srpnovou sobotu přehlídkou známých českých rockových kapel a přilákal tak i velké množství rockerů, hladovějících po živých koncertech, které se opět v létě mohly začít provozovat. Největším lákadlem byla jistě kapela Škwor, kterou doplňovali jejich pražští kolegové Cocotte Minute a regionální vycházející kometa Hanz´s Fuckers z Hulína.

Hanz´s Fuckers tady odehráli totožný playlist jako na Dřevorockfestu, se kterým především chtějí lidem představit písničky z právě vydaného alba Made In Bohemia, které už měli tentokrát i fyzicky u sebe, takže ho po koncertě mohli prodávat a podepisovat zájemcům. Po boku známějších kolegů si rozhodně neudělali ostudu, naopak mnohé přesvědčili, že mají zase o nějaký ten krůček blíže do české rockové špičky a ohlasy sklidila kapela veskrze pozitivní. Více o nové desce jsme si s kapelou popovídali ve videorozhovoru pro náš Festivalový speciál, který je už nyní dostupný ke shlédnutí na našem facebooku.

Cocotte Minute pak předvedli asi největší show večera, jejíž součástí se stalo především publikum, které frontman Martin Zeller výborně vtahoval do děje a dokázal tak na parketu, kde se i s mikrofonem pohyboval mezi fanoušky, rozpoutat pravé rockové peklo. Vrcholným číslem pak byla jeho plavba na nafukovacím lehátku na rukou rozdováděného davu. Sice už tyhle kousky používá taky nějaký ten pátek, ale zrovna v Žopech se sešlo publikum, které pařit chtělo a chtělo pařit hodně, takže tady určitě nenarazil na odpor a naopak lidi perfektně rozparádil. Nejvíc samozřejmě zabírali staré kousky jako Bastard, Kopem, Czeko atd., naproti tomu nová tvorba mi příjde už taková neslaná, nemastná. Koncert nicméně výbornej.

Škwor do Žop přivezli taktéž představit nové album Tváře smutnejch hrdinů, které sice vyšlo již na podzim loňského roku, ale díky lockdownu mají možnost pořádně jej předvést na koncertech až od letošního léta. Fanoušci už však nové písně díky odstupu mají naposlouchané, a tak nové hity zpívali spolu s kapelou stejně nahlas, jako ty osvědčené starší kusy a atmosféra byla výtečná. Potěšil mě i jejich playlist, do kterého bylo zařazeno i více takových těch méně ohraných pecek a tak z toho nečíšil ani ten pomyslný stereotyp. Koncert pak byl určitě výjimečný i pro zpěváka Petra Hrdličku, neboť na sobotní datum připadnul i den jeho narozenin, a tak se v závěru večera dočkal i improvizovaného dortíku od svých techniků a hlasitého zpívaného blahopřání ode všech fanoušků.

A to do konce dvakrát, díky delší pauze zaviněné technickým problémem na kytarovém aparátu Martina Voláka, kterou museli technici vyřešit a tak se improvizačně chopil slova basák Tomáš Kmec, který tímto celou situaci zachraňoval. I tohle zkrátka patří k živému hraní a zkušení muzikanti si musí s těmito situacemi poradit a nedávat na sobě nic znát, aby koncertní atmosféra neuvadla. Škwoři byli samozřejmě headlinery celého večera a tak hráli skoro přes dvě hodiny plnohodnotný koncert, který si musel užít snad každý fanoušek.


FOTOGALERIE ZDE!!!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
Zde může být
vaše
REKLAMA

CHCETE NA TENTO WEB UMÍSTIT SVOJI REKLAMU NEBO UPOZORNIT NA NĚJAKOU SVOJI AKCI???

NAPIŠTE NA MAIL:

musicreport@email.cz

bottom of page