top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Staronové sestavy kapel Totální nasazení a zakázanÝovoce vyráží po deseti letech na společné turné

Přesně deset let od svého posledního velkého společného turné si dají repete dvě stálice české punk-rockové scény, kapely TOTÁLNÍ NASAZENÍ a ZAKÁZANÝ OVOCE, které vyrážejí od půlky února do začátku dubna na šňůru dvanácti koncertů. Ta proběhne pod názvem CRAZY WORLD TOUR 2023 v českých a moravských klubech, sálech i kulturních domech. Obě kapely doufají, že turné bude neméně vydařené jako poslední společné Oceloví ptáci tour v roce 2013.


Punk-rockový matadoři zakázanÝovoce v roce 2020 vydali zatím své poslední studiové album Svět se změnil a v loňském roce vypustili do světa svoje první živé album s názvem Živák! V letošním roce kapela oslaví svoji plnoletost a jako dárek si nadělí tisící koncert. Kromě toho se po dlouhých 4 letech do kapely vrací bývalý kytarista a zakládající člen kapely Štěpán Soukup, který je spoluautorem všech zásadních hitů včetně jeho evergreenů Alkoholka a Genocida. Kapela v sestavě Yaris – bg, voc, Štěpán – g, voc, Petr Probst – g, voc a Martin Semrád – dr zahrála fanouškům naposledy v roce 2019, kdy představila EP Šťastnej Outsider.


„Štěpán Soukup se během kapelní pauzy věnoval sólové tvorbě a jeho úspěšné singly Nevěrná nebo S tebou zazní také na našem jarním tour. Naskočí ale až v druhé půlce. Fanoušci tedy nepřijdou ani o aktuálního člena kapely – kytaristu Jakuba Večeřu, který odehraje první koncerty šňůry a nyní se i podílí na přípravě nového singlu. Ten bude mít na turné svoji premiéru. K singlu vypustíme během března po třech letech nový videoklip, ve kterém bude už na postu kytaristy Štěpán. Tím oficiálně ohlásíme i jeho comeback,“ říká zpěvák a baskytarista Jarda Yaris Sládeček, zakládající člen kapely.


Slánské TOTÁLNÍ NASAZENÍ má za sebou velmi úspěšný rok, kdy po odložené vydařené oslavě třicetin v zaplněné velké Lucerně koncertovalo jako o život, přesto do své 33. sezóny vstupuje s jednou velkou změnou, když na konci roku z kapely odešel kytarista Karloss, který se rozhodl skončit s muzikou. Kapela tak pokračuje ve své staronové sestavě jako trio Sváťa – bg, voc, P.P.Cvok – g, voc a Franky – dr, což je paradoxně sestava, která se v roce 2013 jela s kapelou zakázanÝovoce poslední společné turné. Trojice ostřílených muzikantů obměnila repertoár, oprášila starší songy a těší se, až svůj nový playlist představí fanouškům. Na podzim bude kapela slavit několika speciálními koncerty 33 let existence a vydá na LP, CD i DVD jako live album koncert z již zmíněných oslav ve velkém sále pražské Lucerny.

Na pozici hostů se na jednotlivých zastávkách turné vystřídá několik spřátelených kapel. Těšit se můžete na slánské Deratizéry a Dilemma in Cinema, táborskou Peshatu nebo mladou talentovanou kapelu, vítěze loňského kola soutěže Skutečná liga, skupinu Wotazník.


Crazy World Tour odstartuje už 17. února v pražském Rock Café.


Vstupenky na turné jsou k dostání na GoOut


TERMÍNY KONCERTŮ:

17.2. Praha - Rock Café

18.2. Brloh u Přelouče - U Vavřince

24.2. Vyškov - Klub Peklo

25.2. Horní Lideč - SB klub

10.3. Děčín - Le Garage Noir

11.3. Benešov - Music Club X

17.3. Rokycany - Na Střelnici

18.3. Rakovník - Dům Osvěty

24.3. Litomyšl - Music club Kotelna

25.3. Humpolec - Party House Tennessee

31.3. Brno - První patro

1.4. Mladá Boleslav - Dům kultury

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
ponavafest.png
bottom of page