top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

Slavící TRAKTOR se ocitnul v obležení sedmiček


Skupina Traktor, která oslaví dvacet let existence, vydává album Sedmá strana kostky. V chronologii kapelní diskografie jde o sedmou řadovou deskou v pořadí.

Nové album vznikalo v průběhu roku 2021 a obsahuje 11 autorských novinek a 2 bonusy. Jak tvrdí samotní členové skupiny TRAKTOR: „Cítíme, že jde o dosavadní vrchol naší tvorby, což nás nakopává, a zároveň velmi baví.“

TRAKTOR se na svém sedmém studiovém albu vydal známými cestami, které ovšem hmatatelně rozšířil, lépe řečeno prohloubil. Intence tvrdého rocku byly zachovány, ale deska nabízí mnohem víc, místy jde až do industriálu, či naopak blues. „Nemáme dané hranice, a mně je v podstatě úplně fuk, jestli v budoucnu natočíme song v popíkovém duchu nebo brutální metal, když tou písničkou bude celá kapela dýchat,“ vysvětluje bubeník Pavel Balko, a naznačuje, že podstata TRAKTORU je založená především na emocích a vnitřní chemii.

Sedmá strana kostky je neviditelným prostorem, který se rozprostírá v lidské fantazii, za obzorem, který dělí šeď průměrnosti od říše představivosti. Kdo má v hlavě hranice a mantinely, těžko dosáhne vrcholků a zažije zázraky, na rozdíl od toho, kdo v ně věří,“ dodává zpěvák Martin „Capec“ Kapek.


Aktuální klip z nového alba k písni Omezenej druh:


  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
ponavafest.png
bottom of page