top of page
MOJE TVORBA TAKÉ ZDE:

VIDEOREPORT: Slavnosti piva pod komínem 2018


Po delší době vám přínášíme opět jeden festivalový videoreport. Stejně jako v loňském roce jsme navštívili Slavnosti piva pod komínem v Záhlinicích a jejich druhý ročník jen potvrdil, že tato akce se stala brzy velmi vyhlášenou jak mezi fanoušky, tak mezi kapelami. Loni nastavená laťka byla totiž zajisté překonána.

Musicreport.cz byl letos jedním z mediálních partnerů této akce a kromě již zveřejněné reportáže a fotogalerií jsme se rozhodli opět sestříhat nějakou videovzpomínku na tento vydařený víkend v záhlinickém pivovaru. Ačkoliv plány byly velké, nepodařilo se nám bohužel zrealizovat úplně všechno, co jsme chtěli. Obzvlášť v pátek byly na vině jak zdravotní, tak technické problémy a ze Záhlinic jsme po prvním dni odjížděli s pocitem, že je všechno špatně (co se týče dokumentu). Nakonec jsme to ale nevzdali, druhý den už bylo lépe a nějakou formu video přeci jen dostalo.

Ve více jak hodinovém sestřihu se tak můžete těšit na záznamy vystoupení největších hvězd tohoto festivalu, rozhovory s frontmany kapel Dymytry, Traktor nebo Walda Gang, kteří mimo jiné prozradili něco o aktuálně připravovaných novinkách, dále zajímavou festivalovou anketu, zjistíme například, že kapele Dymytry vypadává proud nejen při koncertech a chybět nebude ani borec na konec.

Koukejte, zavzpomínejte na zdejší atmosféru a klidně nám i napište náměty, co byste v následujících vidoereportech rádi viděli.

Video je již po drobných úpravách dostupné i na YouTube

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
 THE ARTIFACT MANIFAST: 

 

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are. Tip: Add your own image by double clicking the image and clicking Change Image.

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY: 

Přihlaš se pro odběr novinek:

 SEARCH BY TAGS: 
Zde může být
vaše
REKLAMA

CHCETE NA TENTO WEB UMÍSTIT SVOJI REKLAMU NEBO UPOZORNIT NA NĚJAKOU SVOJI AKCI???

NAPIŠTE NA MAIL:

musicreport@email.cz

bottom of page